Pentru cei interesați să deschidă o locație ShoeBox

Ne bucurăm în fiecare an când vedem noi și noi doritori să devină locații ale proiectului. Și vă mulțumim pentru asta!
 
Textul de față se dorește un mic ghid pentru cei care fie ați aplicat deja și nu ați fost încă afișați pe pagina de LOCAȚII, fie vă gândiți să aplicați.
 
Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmați:
 
PASUL 1
 
PASUL 2
Imediat după transmiterea formularului, veți primi un email cu detaliile necesare: ce înseamnă proiectul; ce trebuie să faci ca și persoană de contact, respectiv ca locație ShoeBox; linkuri spre resursele necesare: etichete, afișe, imagini și vizualuri, video, tabele donatori, modalitatea de raportare, ghid despre discuția cu presa etc;
 
Citiți acest email cu mare atenție, l-am scris pe parcursul acestor 10 ani de când facem proiectul, deci conține tot ceea ce trebuie să știi pentru ca să poți face o treabă frumoasă.
 
PASUL 3

Dacă, după ce ai citit emailul,

simți că acest proiect se potrivește pe structura ta interioară și poți respecta detaliile din acesta, atât tu cât și compania pe care poate o reprezinți, revino cu un răspuns prin email, comunicându-mi NUMELE și PRENUMELE cu care ai cerut să fii aprobat ca membru în grupul de Facebook al coordonatorilor de locații ShoeBox.
 
PASUL 4
Eu voi aproba cererea de locație și aceasta va apărea pe site, respectiv voi aproba cererea de a fi membru în grupul de coordonatori.
 
PASUL 5
Coordonarea unei locații #ShoeBox2017 implică două tipuri de activități: colectarea cutiilor (anual, între 1-15 decembrie) și distribuirea acestora către copii găsiți de fiecare locație în parte.
Toate aceste detalii le aveți în emailul menționat la pasul 2.
 
Mulțumesc pentru intenție și răbdare!
 

4 Responses to “Pentru cei interesați să deschidă o locație ShoeBox”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.