Pentru cei interesați să deschidă o locație ShoeBox

Ne bucurăm în fiecare an când vedem noi și noi doritori să devină locații ale proiectului. Și vă mulțumim pentru asta!
 
Textul de față se dorește un mic ghid pentru cei care fie ați aplicat deja și nu ați fost încă afișați pe pagina de LOCAȚII, fie vă gândiți să aplicați.
 
Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmați:
 
PASUL 1
 
PASUL 2
Imediat după transmiterea formularului, veți primi un email cu detaliile necesare: ce înseamnă proiectul; ce trebuie să faci ca și persoană de contact, respectiv ca locație ShoeBox; linkuri spre resursele necesare: etichete, afișe, imagini și vizualuri, video, tabele donatori, modalitatea de raportare, ghid despre discuția cu presa etc;
 
Citiți acest email cu mare atenție, l-am scris pe parcursul acestor 10 ani de când facem proiectul, deci conține tot ceea ce trebuie să știi pentru ca să poți face o treabă frumoasă.
 
PASUL 3

Dacă, după ce ai citit emailul,

simți că acest proiect se potrivește pe structura ta interioară și poți respecta detaliile din acesta, atât tu cât și compania pe care poate o reprezinți, revino cu un răspuns prin email, comunicându-mi NUMELE și PRENUMELE cu care ai cerut să fii aprobat ca membru în grupul de Facebook al coordonatorilor de locații ShoeBox.
 
PASUL 4
Eu voi aproba cererea de locație și aceasta va apărea pe site, respectiv voi aproba cererea de a fi membru în grupul de coordonatori.
 
PASUL 5
Coordonarea unei locații #ShoeBox2017 implică două tipuri de activități: colectarea cutiilor (anual, între 1-15 decembrie) și distribuirea acestora către copii găsiți de fiecare locație în parte.
Toate aceste detalii le aveți în emailul menționat la pasul 2.
 
Mulțumesc pentru intenție și răbdare!
 

10 Responses to “Pentru cei interesați să deschidă o locație ShoeBox”

  1. Bună seara! Am aflat întâmplător de acest proiect minunat, cadoul din cutie! Chiar dacă s-a încheiat perioada(1-15 dec.), mă interesează pt.anul viitor.
    Felicitări pt.idee si ceea ce aduce bucurii!

    Răspunde
  2. Cristina M

    Buna ziua! Locuiesc de 5 ani in Amsterdam, Olanda, m-ar interesa sa ajut pentru proiectul acesta, nu stiu insa daca e possibil sa adaugam o noua locatie, aici.
    Acum am aflat ca proiectul se desfasoara si la noi, in Romania. Este asa o binecuvantare! Simt nevoia sa ma implic, sa ajut cat pot de mult. Fie sa fiu in Bucuresti sa strang cat la multe cutiute si sa vi le predau, fie sa vi le trimit din Amsterdam. Aici romanii cu dorul de casa, ar ajuta cu drag un copil si strangem in fiecare an colete.
    Imi pare rau ca strangeti doar de Craciun, in perioada Pastelui ortodox cred ca ar fi fost binevenite cutiutele. Dar apreciez efortul si implicarea dvs.
    Cu bine, Cristina M

    Răspunde
  3. Veres Stelian

    Bună ziua! Anii trecuți am participat și noi ca locație (Cluj, Biserica Piarista, Universității 5). Oare rămânem înscriși sau trebuie sa ne reînscriem. Mulțumesc pentru răspuns. Pr. Veres Stelian

    Răspunde
  4. Felicitari pentru implicare si sprijinul pe care il acordati Proiectului ShoeBox 2017! Este extraordinar sa vedem cat de multe persoane doresc sa ajute si sa ia parte la o actiune atat de milostiva. Va multumim pentru toate eforturile si dezvoltarea acestui proiect remarcabil!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.