ShoeBox la Gala Societatii Civile – editia 2015

galerie-foto-gala-societatii-civile-2014-4275

Totul a inceput pe 9 martie, cand Anca mi-a trimis un mesaj, sugerandu-mi sa inscriu ShoeBox in Gala Societatii Civile. Am trimis in aceeasi zi detaliile si am primit de veste prin email, pe 2 aprilie, ca am fost acceptati in concurs, urmand jurizarea.

Asadar, ma bucur sa fi gasit azi dimineata si pe site-ul oficial, pagina cu detalii despre participarea ShoeBox la Gala Societatii Civile – editia 2015, in categoria Buget – / Eficienta + .

Ma bucur de aceasta nominalizare, indiferent de rezultatele jurizarii, pentru ca este inca o dovada a aprecierii pe care oamenii de langa noi o au fata de ceea ce facem de 9 ani. Sunt mandru sa fiu in mijlocul unor oameni inimosi, care isi rup anual, in jurul sarbatorilor sfinte de Nasterea Domnului, din timpul si energia lor, sa se implice si sa ajute pe aceia care nu mai au poate o speranta sau motiv de zambet.

Conform regulamentului oficial, procesul de evaluare se va desfasura online prin intermediul site-ului www.galasocietatiicivile.ro si va fi impartit in doua etape, astfel:
1 aprilie – 20 aprilie 2015 [3 saptamani]: evaluarea si notarea proiectelor din cadrul fiecarei sectiuni ale categoriilor competitiei (A, B, C si D) si stabilirea ierarhiei si premiilor din cadrul acestora;
24 aprilie – 8 mai 2015 [2 saptamani]: evaluarea si notarea proiectelor castigatoare ale Premiului I/ sectiunile din cadrul Categoriilor A si B pentru stabilirea castigatorului Marelui Premiu al Galei Societatii Civile.

Asteptam sa vedem ce va fi si intre timp va doresc tuturor o Duminica frumoasa si sa aveti Paste binecuvantate alaturi de cei dragi!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.