Locatie noua ShoeBox 2014 in Brasov

Locatie noua ShoeBox in Brasov
Nu stiu voi cat de mult va bucurati sau ce reactie aveti ori de cate ori ni se mai alatura cineva in proiectul ShoeBox si ne pune la dispozitie locatia pe care o are ca sa adunam cutii si sa le distribuim in orasul sau zona de oras respectiva.

Astazi am terminat discutiile si ma bucur sa va anunt ca o sa avem un nou centru de colectare la Brasov. Locatia este: Deane’s Irish Pub & Grill, Brasov strada Republicii nr 19. Persoana de contact este Virginia Alexandrescu. Numar de telefon: 0749 791 050.

Iata ce mi-a spus Virginia despre decizia ei de a ne ajuta cu o locatie primitoare la Brasov:

Din ianuarie ma ocup de evenimente in Deanes…am toate instrumentele de promovare pentru o astfel de campanie, si ar fi pacat sa nu le folosesc si in scop caritabil. Am ajutat si pana acum …dar cum spuneai si tu, in familie, sa invat copilul sa daruiasca. Cand ti-am citit articolul…aveam impresia ca l-am scris eu :)))) Acum pregatesc evenimentele ca omul gospodar pe toamna-iarna. Cand ajungi la luna Decembrie…inevitabil te gandesti la a face mai mult bine decat de obicei…Asa mi-am adus aminte de proiectul voastru,care mi-a placut foarte tare prin simplitatea lui. Practic asta e reteta reusitei unei campanii sa fie simpla,la obiect si usor de realizat.

Ma bucur sa-i spun Virginiei un bun venit in familia voluntarilor ShoeBox si pe voi tuturor din Brasov sa va indrept si spre aceasta locatie, daca va este mai aproape sau mai usor de ajuns acolo.

Multumesc frumos si pastram legatura!

 

5 Responses to “Locatie noua ShoeBox 2014 in Brasov”

  1. Virginia Alexandresci

    Campaniei voastre ne alaturam de fapt cu tot ceea ce inseamna Deanes Irish Pub ,de la locatie pana la toti membrii staffului in frunte cu patronii Pubului ,respectiv Camellia si Silviu Petre ce au imbratisat ideea imediat ce le-am spus-o.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.