Avertizare

Mi s-a adus la cunostinta acum cateva minute ca umbla prin tara cate unul si altul care, sub pretextul ca reprezinta campania ShoeBox 2013, cere sume de bani drept sponsorizare, incearca sa incheie contracte de parteneriat sau sa primeasca chitante sau adeverinte de voluntariat.

Prin urmare, va reamintesc faptul ca in campaniile ShoeBox :

 • NU se primesc sponsorizari in bani si nici alt fel de sponsorizari financiare
 • NU se incheie contracte de parteneriat/sponsorizare/amerizare…
 • NU se elibereaza de catre nimeni adeverinte de voluntariat sau chitante pentru timpul petrecut in proiect
 • NU se accepta publicitate electorala de nici un fel
 • NU se accepta televiziuni la distribuirea cutiilor catre copii; nu facem circ din momentele intime in care copiii primesc o mica bucurie
 • NU „Mos Craciun” aduce cutiile, ele sunt facute de romanii din tara sau strainatate, tineri si batrani, adulti sau copii, saraci si bogati, dar toti cu suflet mare. Nu e nici o „vraja” sau „magie” la mijloc, e doar vointa unei inimi de a ajuta pe cel de langa ea.

Daca vreuna din conditiile de mai sus nu sunt indeplinite in vreo locatie, va rog sa ma contactati direct.

Multumesc!

Valentin

 

14 Responses to “Avertizare”

 1. Anca Elena Bria

  NU “Mos Craciun” aduce cutiile, ele sunt facute de romanii din tara sau strainatate, tineri si batrani, adulti sau copii – ESTE GENIAL EXPRIMAT!

  Răspunde
 2. Valentin

  Nu stiu cat de genial, dar se pare ca a fost o interventie necesara. Sper sa ajunga la toti.

  Răspunde
 3. Adriana Avram

  Ma doare sufletul sa accept ca nu exista Mos Craciun ,dar e adevarat unii il folosesc drept scut pentru lucruri care lui nu ii plac. Urari de sanatate tuturor acelora care isi impart timpul si nu numai cu cei care au cu adevarat nevoie de asta !

  Răspunde
  • Dan Ciulea

   Scuza-ma Adriana, dar nu a zis nimeni ca NU exista Mos Craciu, s-a zis doar ca ACESTE cadouri nu sunt de la Mos Craciun.

   Sa nu inducem lumea in eroare, totusi. Mos Craciun exista!

   Răspunde
  • chiar ca doare...

   eu sunt primul om care nu cred in nimic si incerc sa explic stiintific sau mai rau…nu ma mai chinui sa explic, dar nici nu pun pe seama „mosului” si totusi acum 2 ani cand ma straduiam sa inchei capitolul „mos craciun” copiii mei crescand suficient…am intrebat cam ce isi doreste fiecare ca eu merg sa verific la mall daca exista (sa vedem daca are „mosu” cu ce si de unde procura)…am primit un raspuns sec ca dorinta lor era sa se intoarca pisicu acasa…pisic ce sarise de la balcon (etajul 2) in urma cu 2 saptamani, in unica zapada din constanta…si pe care il luasem in casa pt ca isi rupse-se picioru si a trebuit operat, el locuind de fapt la tara…la asemenea dorinta am zis ca la mall nu se gaseste asa ceva si daca e unica dorinta sa isi ia gandul de la cadouri anul acela…fapt pentru care i-am lasat la scara eu urmand sa imi continui drumul la mall … si privind dupa ei cum intra in scara, vad ca se apleaca si pe la picioarele lor se invartea lasciv pisicu… credeti-ma ca in momentul acela am inteles toate filmele siropoase cu sarbatoarea craciunului…e magic…poate ca Nu „mos craciun” aduce cadourile, dar el ne ofera „calea” prin care acestea ajung la detinatie…

   Răspunde
 4. Herman

  O initiativa care va face istorie. Eu va sugerez si un motto: Nu trebuie sa fi bogat pentru a fi darnic.
  Sa aveti numai zile pline de fericire!!

  Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.