Noi locatii pentru ShoeBox 2013

shoebox_FB-6NOV-2013_03

Dupa ce am anuntat inceputul ShoeBox 2013, am inceput sa primesc toata saptamana mesaje de la voi prin care va ofereati sa deschideti locatii pentru campania ShoeBox 2013. M-am bucurat foarte mult sa vad asta, asa ca dupa cateva discutii si corespondenta pe telefon sau email, iata ca am astazi un prim update cu 8 locatii noi adaugate saptamana aceasta in lista celor existente. Le voi adauga in ordinea in care mi le amintesc acum:

  • CLUJ: Biblioteca Judeteana “Octavian Goga” Cluj, Sediul Central: Sectia pentru adolescenti, Calea Dorobantilor nr. 104, et.4; luni-vineri 8:00-20:00. Persoana de contact: Georgeta Topan, 0756 080 691
  • FLORESTI (CLUJ): Junior’s Club, Strada Eroilor 258 ap 1, Ansamblul Multiserv, Floresti, Cluj. Orar Luni-Vineri orele 12-19. Persoana de contact Bianca Selejan telefon 0743938443.
  • BUCURESTI: Str. Mitropolit Nifon nr.21, Sector 4. Pe usa scrie mare Gatim si Povestim. Persoana de contact: Marcela Dumitrescu tel: 0741 364 733
  • TIMISOARA: Sto Timisoara, str. Iuliu Maniu nr. 26 ( fosta Resitei), pers de contact Alin Vesa (0730 930 597). Orar: L-V 8-16.30, S 8-12
  • PIATRA NEAMT: Magazinul Maia Outdoor, B-dul Decebal nr 90 (vis-a-vis de Moldocor, Precista) Persoana contact: Dumitrita Luncanu: 0732 004 004
  • CRAIOVA: Sediul iQuest, str. 13 Septembrie nr 7. Persoana de contact: Andra Dumitru, mobil:  0746 237 133
  • BAIA MARE: Agentie de turism International Triumph, bdul. Traian, nr. 5. Persoana de contact: Loredana Ionescu, tel. 0758 088 082.
  • LONDRA (UK): 8 A Mimosa Court Avenue Road, South Tottenham, London N15 5JF. Persoana de contact: Amalia Boiti, mobil: 07538802572

Toate aceste locatii sunt noi in 2013 si vreau sa multumesc tuturor celor care sunt cu numele mai sus pentru deschiderea si initiativa avuta de a porni la drum impreuna.

Am spus si continui sa mentionez ca Proiectul ShoeBox pe care il organizam este construit in asa fel incat cadourile se fac de catre romani pentru romani, nu „importam” de afara altceva decat denumirea (pe care nu am inventat-o noi), restul e participarea exclusiva a romanilor.

Nu pot sa nu ma bucur, insa, ca avem ecouri si in diaspora. Deja v-am spus despre cutiile care vor veni de la romanii din Australia. O sa fie si din Belgia (urmeaza detaliile curand).

Iata ca in seara aceasta va prezint inca o locatie din diaspora: Londra.Pentru ca din Londra m-a contactat Amalia Boiti, care locuieste acolo si are inima deschisa pentru proiectul ShoeBox si s-a pus deja de dat de stire printre prietenii ei de acolo. Desigur ca Amalia cunoaste doar putini dintre romanii din Londra, asa ca va rog sa o ajutati.

Daca aveti cunostinte care sunt in Londra pe perioada campaniei, va rog frumos dati-le un share la acest articol si indemnati-i s-o caute pe Amalia si sa aiba ocazia sa participe si ei daca doresc.

Mai am inca in discutie cateva locatii si sper sa revin pe vineri cu un update. Pana atunci, raman acelasi impresionat de ceea ce faceti de 7 ani deja si va multumesc tuturor.

Sa ne-auzim cu bine!

Valentin

 

 

13 Responses to “Noi locatii pentru ShoeBox 2013”

 1. gabriela oltean

  buna seara, unde este locul pentru brasov?
  multumesc, gabriela

  Răspunde
  • Buna seara Gabriela,

   mai jos ai detaliile pentru Brasov:

   BRASOV: sediul iQuest, str. B.P. Hasdeu Nr. 13. Persoana de contact este Sorina Licherdopol, telefon 0372 343 420.

   Răspunde
 2. Daniela Neamu

  Buna dimineata,
  Am tot sunat-o pe Alina Dragoman ( persoana de contact din Constanta), dar are telefonul inchis… Vreau sa particip si eu la ShoeBox, si impreuna cu mine, elevii mei de la Liceul Teoretic Murfatlar. Cu cine sa iau legatura?

  Răspunde
 3. Raluca Telcean

  Buna seara!
  Nu credeam ca in Romania zilelor noastre ma mai poate surprinde ceva in mod placut. Voi mi-ati demonstrat ca ma insel. Va felicit din tot sufletul! Bravo voua! Poate asa, incet-incet, o sa se schimbe ceva. O intrebare am: centru de colectare la Ploiesti???
  Multumesc, Raluca

  Răspunde
  • Multumim frumos Raluca pentru cuvintele frumoase!

   Mai jos detaliile pentru locatiile ShoeBox din Ploiesti:

   PLOIESTI:

   1). Biblioteca Judeteana “Nicolae Iorga” Ploiesti – sectia de copii, str. Subl. Erou Calin Catalin, Nr. 1, Palatul Culturii. Persoana de contact Stefi Ionescu, mobil 0720 834 037 si Valentina Craciun 0729 254 832
   2). Scoala cu clasele I-VIII “Mihai Eminescu ” Ploiesti, Bulevardul Bucuresti, nr 25 A, persoana de contact : Stefi Ionescu 0720 834 037

   Răspunde
 4. Dragan Adrian

  Buna seara,pentru Târgoviste imi puteti comunica persoana de contact sau locatia?

  Răspunde
 5. dana

  cand veti include si Targovistea in locatiile shoebox? stiu multi oameni care ar vrea sa ajute dar aici nu exista centru de colectare a cutiutelor. stiu si multi copii care ar avea nevoie de aceste daruri ,mai ales la Puciosa ( DAMBOVITA) .

  Răspunde
 6. Cristina Radulescu

  Am o intrebare ,este valabila aceasta actiune si pentru iepuras de Paste ?

  Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.