Cine ajuta un copil sa mearga la scoala, il ajuta sa-si construiasca un viitor frumos

Chiar asa, cine ajuta un copil sa mearga la scoala, il ajuta sa-si construiasca un viitor frumos. In urma cu 4 zile, pe 26 August 2013 primesc de la Dalida urmatorul mesaj pe Facebook:

1

Ghiozdanele aveau in ele, fiecare, urmatoarele: 4 caiete de matematica, 4 caiete cu linii, 1 caiet muzica, 1 caiet geografie,1 penar neechipat, un stilou cu rezerve, 1 set de creioane, radiera si ascutitoare, o cutie carioci si un caiet pentru desen. Dalida imi spunea ca ar fi potrivite pentru clasele 4-8.

Am primit cu mare bucurie vestea si am facut un pic de „risarci” sa vedem din listele din anii trecuti, din ce mai stiau colegii mei si voluntarii din editiile trecute, pentru a ne putea da seama unde se pot folosi cel mai bine cele 8 ghiozdane.

Am primit astazi ghiozdanele de la Dalida si am gasit, prin intermediul prietenilor nostri stabili din campaniile trecute ShoeBox, Fundatia Anver, copiii care le vor primi miercuri. Acestia sunt din zona Topa Mica si imprejurimi.

Dalida m-a rugat sa mentionez ca este doar intermediara unui donator care doreste sa ramana anonim. Ii multumesc insa asa anonim cum este, pentru acest frumos gest care sunt sigur ca este un ajutor inestimabil pentru acesti copii neprivilegiati.

Am fotografiat ghiozdanele si continutul lor pentru voi si le vedeti mai jos:

 

One Response to “Cine ajuta un copil sa mearga la scoala, il ajuta sa-si construiasca un viitor frumos”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.