O noua locatie pentru 2013: Botosani

Buna tuturor! Incepem pregatirile de ShoeBox 2013 si am o veste buna, publicata cu putina (mai multa) intarziere: ni se alatura si Botosani pe lista locatiilor pentru 2013.

Alina Biolan, partenera noastra de locatie ShoeBox de acolo, mi-a scris niste cuvinte care nu merita parafrazate, asa ca vi le reproduc mai jis, in intregime:

Motivatia mea este una simpla. Lucrând cu copii defavorizati, am realizat ca în ochii lor nu predomina inocenta si bucuria de a fi copil, ci grijile. Macar o data pe an pot sa schimba asta. Sa îi fac sa se bucure de ceea ce noi simtim an de an, de Craciun.
Am ales ShoeBox pentru ca este o campanie în care te implici personal; nu pui niste bani într-un plic, sau câteva haine într-o sacosa, ci pui suflet în simpla cutie de pantofi. Facând asta încerci sa te conectezi cu o persoana pe care nu o cunosti, dar de care ai prins deja drag. Totul e personalizat si din inima.

Multumesc Alina pentru initiativa si raspuns si stam in legatura „directa” pana incepem ShoeBox 2013.

Desigur ca va astept pe oricare doriti sa deveniti parteneri de locatie ShoeBox 2013 sa imi scrieti pe oricare din caile care le preferati: mail, Twitter, Facebook sau telefonic la 0754 407 397.

Weekend placut si feriti-va de soare, stati la umbra si odihniti-va bine!

 

One Response to “O noua locatie pentru 2013: Botosani”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.