ShoeBox 2011: 1.464 de cutii la Cluj-Napoca

Om de zapada pictat pe cutia de pantofi - ShoeBox 2011Cu bucurie putem sa va spunem ca acum 8 minute s-a incheiat numerotarea cutiilor de la Cluj si trimiterea lor spre destinatiile finale. S-au adunat in total: 1.464 de cutii.

Vrem sa multumim Clujenilor care si-au deschis inima si au daruit 1, 2, 9 cutii. Ba chiar cate 30! Multumim prietenilor din Deva, Craiova si alte localitati, care au trimis cutii prin curier sau Posta Romana.

E tarziu si nu am spor la scris, insa o sa revenim cu un raport complet ShoeBox 2011 pe toate locatiile, in ianuarie, cand vom avea toate cifrele si datele necesare.

Multumim Georgiana, Ionut, Mihai, Diana, Laura, Simona, Tina, Flo, Rares, Nelutu pentru ajutor si daruire.

Multumesc iQuest pentru gazduire si colegilor pentru rabdare si ajutor in toate: fie ca ati asteptat dupa lifturi minute in sir cat noi transportam cutii, fie ca ati primit in locul meu cate o cutie, fie ca ati indicat oamenilor unde sa aduca cutiile sau ati daruit si voi.

MULTUMIM TUTUROR si va dorim Sarbatori Fericite, asa cum prin ceea ce ati daruit voi, le veti face pentru micutii care se vor bucura de manunchiul de speranta si caldura din cutiile de pantofi.

Ca de obicei, puteti gasi pe pagina noastra de Facebook toate pozele.

Sa ne revedem cu bine in 2012!

 

2 Responses to “ShoeBox 2011: 1.464 de cutii la Cluj-Napoca”

  1. Amalia Botescu

    Buna seara.
    Acum vreo 2 ani era si in Craiova. Acum nu mai este?
    Multumesc.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.