Brasovul este cu noi!

Inca o veste buna, asteptata deja din prima zi cand am lansat ShoeBox 2011: Brasovul este cu noi!

Centrul de colectare din Brasov se afla intr-unul din sediile iQuest din oras, pe str. B.P. Hasdeu Nr. 13. Persoana de contact este Elena Dan, telefon 0268 310 506.

Harta locatiei:

Pentru cei din Brasov, va rog sa va indreptati catre aceasta locatie si sa duceti darurile voastre pentru copii. Am reusit sa avem un acord cu Hospice Casa Sperantei Brasov, unde sunt internati circa 150 de copii pacienti, avand la randul lor in familii frati si surori cazuri sociale. Va indemn din suflet deci sa strangem si la Brasov destule cutii sa putem ajuta acesti copii.

Pentru ca ei au serbarea de Craciun pe data de 15 decembrie, colegii mei de la Brasov m-au rugat sa specific foarte clar faptul ca perioada de colectare a cutiilor va incepe pe 5 decembrie si se va termina pe 14 decembrie 2011, in asa fel incat a doua zi sa poate fi duse cadourile copiilor care vor primi astfel la finalul serbarii din bunatatile care voi le-ati pregatit pentru ei.

Ramane valabila aceeasi modalitate de a aduce cutiile neinchise, pentru ca la locatie sa va fie lipita eticheta specifica continutului. Va rog, ca pe toti de altfel, sa puneti lucruri curate si ingrijite, nu neaparat noi. Asa cum ati vrea sa va vina copilul vostru acasa cu bcuurie si sa va zica „Uite mama si tata ce am primit azi!” asa sa pregatiti si voi cutia.

Dupa ce ati dus cutia, colegii mei va vor ruga sa va treceti numele si adresa de email pe un formular, pentru ca sa putem mai apoi s ava pastram infirmati cu privire la finalitatea campaniei.

Multumesc din suflet colegilor din Brasov, va stiti voi care sunteti, pentru inima mare, disponibilitatea si spiritul altruistic cu care au tratat si in acest an aceast acampanie!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.