Proiectul Shoebox 2011 – coming soon

Dragi prieteni,

va mai amintiti video de mai jos?

Iata-ne la inceputul lui iulie 2011, cu vacantele gata sa se desfasoare. Se pun deoparte bani pentru diferite nevoi, se discuta ultimele planuri, se analizeaza, se vorbeste.

M-am gandit sa vin in fata voastra din timp, sa va reamintesc ca mai avem aproximativ 5 luni pana cand vom apela din nou la voi, cei cu inimi minunate si saritori, pentru a lumina de Sfintele Sarbatori de Craciun, ochii de copii sarmani.

Asa cum stiti, am facut o traditie frumoasa in cadrul proiectului ShoeBox si vrem sa ne pastram obiceiul bun si in acest an.

Asa ca ganditi-va sa puneti deoparte o cutie de pantofi si niste banuti, sa umpleti cutia cu daruri si ganduri bune si sa fiti pe „receptie” in Noiembrie cand voi reveni cu detalii.

Daca aveti cunostinta de copii – fie institutionalizati, fie in familii sarace si cu probleme reale – care ar putea fi inclusi pe listele de destinatari, va rog contactati-ma.

Si anul acesta iQuest ne va pune la dispozitie locatia centrala din Cluj pentru a aduna cadourile pentru copii.

Concedii placute si sa ne auzim cu bine!

Valentin

 

4 Responses to “Proiectul Shoebox 2011 – coming soon”

 1. Buna Corina,
  ca si anii trecuti, si anul acesta vrem sa ne focalizam pe zona Cluj – oras si/sau judet, in functie de cate cutii se vor aduna.

  Avem o lista de la primarie, coroborata cu Protectia Copilului si alte surse (asociatii, fundatii sau prieteni care stiu cazuri specifice) si in fiecare an vrem sa ne asiguram (pe cat posibil) ca ajutam acei copii care de regula nu primesc nimic.

  NU duce presa cu noi, nu postam poze decat daca ni se permite si pe cat posibil incercam sa atingem 2 nuante:

  – sa pastram confidentialitatea si dreptul la imaginea proprie a destinatarilor. O sa trimitem un rapot pe email fara limitari tuturor donatorilor, insa public vom incerca sa pastram o limita de discretie.

  – sa ne asiguram ca facem cat mai multa „reclama” acestui proiect fara sa facem abuz. Oamenii trebuia sa cunoasca ce facem si de ce facem asta, in fiecare an.

  Sper sa ni te alaturi si anul acesta.

  Răspunde
 2. bianca rosu

  buna ziua.

  as vrea mai multe detalii despre shoebox. mi-ar placea sa prgatesc si eu . mai este timp ? unde trebuie sa o duc mai apoi ?

  A good day !

  Răspunde
  • Buna Bianca,
   sigur ca mai este timp, inca nici nu am inceput campania de strangere. Sper ca pe marti sau miercuri sa anuntam. Cutiile se vor aduna la mine la serviciu, la iQuest, pe Motilor 6-8, vis-a-vis de primarie, in curte cu ING Bank. O sa fie detalii si harta in articolul de inaugurare ShoeBox 2011.
   Multumim de intentie, o sa poti populariza mai departe idea dupa ce pornim daca vrei.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.