Luăm o pauză

Start ShoeBox 2017


Dragi prieteni!

Proiectul ShoeBox România ia, momentan, o pauză.

Am pornit la drum, în 2007, împreună cu o familie de prieteni ce aveau un băiat de aproape aceeași vârstă cu al nostru, să-i învățăm să dăruiască. O inițiativă simplă, după modelul ”Shoebox” prin care și noi, ca părinți, am primit, după ”revoluția din ’89”, cutii cu cadouri din străinătate. Doar că deosebirea, in cazul nostru, era faptul că toate cutiile veneau de la români pentru alți români.

Acest citat dintr-un comentariu al unuia dintre voi, miile de donatori care ați participat în acest proiect, este poate cel mai relevant mesaj despre ce a însemnat acest proiect:

Am participat cu mare drag la ultimele campanii organizate marca ShoeBox. Am pregatit de fiecare data cate doua cutii, pentru adolescenti, baiat si fata. Exemplul meu l-au urmat si copii mei, adulti acum, baiat si fata. Ne-ati invatat sa fim mai generosi, mai solidari si pentru asta eu va multumesc. Darurile le ofer in continuare, pentru ca sunt multi copii in nevoie, totul este sa ne dorim sa ii vedem, sa ii ajutam. Va doresc sanatate si succes in tot ceea ce faceti.

Carmen

Vom reconsidera, de la anul, și vom anunța din timp ce se va întâmpla. Însă, în acest moment, ca familie, ne concentrăm pe copiii noștri și pe momentele de cotitură educațională și de dezvoltare din viețile lor.

Ținem aproape!

Valentin

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.