Luăm o pauză

Start ShoeBox 2017


Dragi prieteni!

Proiectul ShoeBox România ia, momentan, o pauză.

Am pornit la drum, în 2007, împreună cu o familie de prieteni ce aveau un băiat de aproape aceeași vârstă cu al nostru, să-i învățăm să dăruiască. O inițiativă simplă, după modelul ”Shoebox” prin care și noi, ca părinți, am primit, după ”revoluția din ’89”, cutii cu cadouri din străinătate. Doar că deosebirea, in cazul nostru, era faptul că toate cutiile veneau de la români pentru alți români.

Acest citat dintr-un comentariu al unuia dintre voi, miile de donatori care ați participat în acest proiect, este poate cel mai relevant mesaj despre ce a însemnat acest proiect:

Am participat cu mare drag la ultimele campanii organizate marca ShoeBox. Am pregatit de fiecare data cate doua cutii, pentru adolescenti, baiat si fata. Exemplul meu l-au urmat si copii mei, adulti acum, baiat si fata. Ne-ati invatat sa fim mai generosi, mai solidari si pentru asta eu va multumesc. Darurile le ofer in continuare, pentru ca sunt multi copii in nevoie, totul este sa ne dorim sa ii vedem, sa ii ajutam. Va doresc sanatate si succes in tot ceea ce faceti.

Carmen

Vom reconsidera, de la anul, și vom anunța din timp ce se va întâmpla. Însă, în acest moment, ca familie, ne concentrăm pe copiii noștri și pe momentele de cotitură educațională și de dezvoltare din viețile lor.

Ținem aproape!

Valentin

 

4 Responses to “Luăm o pauză”

 1. Remus

  Îmi pare rău că încă o ediție a fost anulată..
  Pentru mine shoebox reprezintă o tradiție pe care o aveam cu familia și prietenii mei..
  Am înțeles anul in care a fost pandemia, dar anul 2022 putea să fie o revenire în forță.
  Înțeleg că proiectul reprezintă multa responsabilitate, implicare și dedicare.
  Din dorința de a nu concepe un mesaj lung, mi as dori sa am ocazia de a mă implica și de facilita continuarea proiectului, macar începând cu anul viitor.

  Răspunde
 2. Imi pare rau sa aud ca shoebox are inca o editie anulata. Era un fenomen cu principii bune si frumoase.

  Răspunde
 3. Salutari, Valentin! Este foarte minunat ceea ce ati facut prin proiectul ShoeBox Romania, educandu-i pe cei tineri despre a da si apoi primind sentimentul satisfactiei de a face o fapta buna. Este adevarat ca unii copii au nevoie de mai mult decat ce ne putem oferi. Salutarile mele catre voi pentru eforturile voastre! Mult succes si sanatate in continuare!

  Răspunde
 4. Dana

  Si pentru mine inseamna mult acest proiect, pot ajuta in vreun fel la continuarea proiectului?
  Multumim pentru tot efortul depus pana acum!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.