Deschidem lista de locații pentru ShoeBox 2017

ShoeBox 2017

Așa cum știți, lista locațiilor ShoeBox este una în contină schimbare. Nu de puține ori, în timpul desfășurării acțiunilor noastre, unele locații dispăreau de pe listă, fie pentru că organizatorii lor nu respectau regulile de proiect, fie nu anunțau că nu mai participă, iar oamenii ajungeau cu cutii în locuri care pe lista de locații apăreau ca fiind active.

Astfel, începând cu ediția de anul acesta, fiecare campanie anuală ShoeBox se va desfășura în locații pentru care se vor face înscrieri din timp.

Vreau să-i mulțumesc personal lui Piotr Soluch, de la wiredot, care s-a oferit în urmă cu câteva luni, după ce ne-am întâlnit la o conferință despre WordPress, să ne ajute gratuit cu ”orice avem nevoie pe partea de website”. Știam că îmi era tot mai greu să administrez locațiile din email și exclusiv manual, așa că acestă implementare este doar primul pas, dintr-un set de etape care vor duce la automatizarea acestei porțiuni foarte importante a proiectului. Thank you very much, Piotr!

Cum devin locație ShoeBox 2017?

Dacă vrei să deschizi o locație ShoeBox, trebuie să completezi formularul de înscriere. Fără excepții.

Vom analiza individual fiecare cerere de locație, iar odată aprobată, va fi afișată pe pagina de locații. Unele dintre detaliile pe care le completați în formular vor fi făcute publice, fiind afișate pe site, așa că vă rog să țineți cont de acest aspect.

Vă rugăm să nu promovați sau să vă anunțați ca și locație oficială ShoeBox, până nu primiți răspunsul nostru afirmativ.

ÎNSCRIE-TE CA LOCAȚIE #SHOEBOX2017 AICI

Pentru orice întrebări sau nelămuriri, vă rog lăsați un comentariu mai jos.

 

36 Responses to “Deschidem lista de locații pentru ShoeBox 2017”

 1. Cori Alexandrescu

  Care este perioada calendaristica pe care se intinde campania actuala?
  Pot alege o fractie din ea?
  La ce interval se ridica de la sediu cutiile receptionate?
  Ce presupune primirea cutiilor din partea mea: formulare de completat, continut de verificat ?

  Răspunde
  • Val Vesa

   Perioada de colectare este 1-15 decembrie și distribuirea până pe 24. Pentru restul detaliilor te rog sa-mi spui dacă îți pot da prin email?

   Răspunde
 2. Buna ziua,
  Exista conditii pentru a deveni locatie ShoeBox? De suprafata, persoane implicate, etc. Distribuirea se face tot de noi, cei care devenim locatii?

  Răspunde
  • Val Vesa

   Da, exista conditii. Sa fiti oameni seriosi, sa puteti incuia incaperea/hala/sala/camera unde adunati cutiile, respectiv sa puteti pastra rece temperatura. Nu de inghetare, ci destul de racoros cat sa nu inghete dulciurile si ce mai pune lumea in cutii.
   Da, veti distribui spre copii gasiti tot de voi cutiile.
   Mai multe detalii vei primi in emailul de confirmare, dupa ce completezi formularul de la http://www.shoebox.ro/contact/vreau-sa-fim-locatie-oficiala-shoebox/
   Multumesc frumos!

   Răspunde
 3. Pana cand putem inscrie locatia? Noi ne-am planificat sa mutam punctul de lucru pana de Craciun, insa nu este nimic concret deocamdata.

  Multumesc!

  Răspunde
 4. Roxana A.

  Buna ziua. As dori sa stiu daca exista vreo persoana/ companie/ asociatie care strange aceste cutii din Norvegia. Va multumesc anticipat.

  Răspunde
 5. cezara

  buna ziua,

  doresc sa va trimit si eu din UK. imi dati o adresa din romania la care as putea sa trimit sau cum sa procedez? multumesc

  Răspunde
 6. PAHONTU NICOLETA

  Buna seara!Daca sunt cadru didactic si dispun de o locatie pentru strangerea cutiilor este permis ca sa oferim cutiile primite elevilor din scoala unde lucrez?Sunt elevi foarte nevoiasi.Va multumesc!

  Răspunde
 7. marilena mesea

  Buna ziua ; Sunt Marilena si am avut centrul de colectare in Hasselt (Belgia ) din pacate nu mai pot continua sa colectez (dar donez )

  Răspunde
 8. Ursu Doina

  Am găsit în lista dv adresa la care dorim sa deschidem centrul de colectare – Sc.Gimnazială Iorgu Iordan Tecuci. Putem deci sa facem public acest lucru pentru ca lumea să știe? Mulțumim!

  Răspunde
  • Val Vesa

   Ați cerut să fie locație și e deja pe site?
   Sigur că da, puteți deja să spuneți tuturor.

   Răspunde
  • Val Vesa

   Da, dar luați legătura cu persoana de contact să vă sincronizați.

   Răspunde
 9. Bojor Stefana

  Buna ziua. Observ ca nu exista locatie pe harta in orasul Bistrita.
  Avem un depozit disponibil care apartine de localul nostru – Nuvo Cafe – unde se pot colecta cutiile si am dori sa ne inscriem.
  Insa am dori sa stim daca partea de distributie se poate face in colaborare cu alte campanii de Craciun care se desfasoara la nivel local?
  Exista in Bistrita institutii, firme private locale care se organizeaza an de an si dispun de transport si de liste cu familii in conditii precare.
  Anul trecut am participat prin donatii de cadouri si am desfasurat o campanie in localul nostru , adica 1 leu din nota de plata a clientilor era destinat pentru Shoebox.

  Răspunde
  • Val Vesa

   Atâta vreme cât puteți respecta pașii de desfășurare, pe care îi veți primi prin email, după ce completați formularul de cerere pentru o locație nouă, nu văd de ce nu. Intrați vă rog pe și completați, apoi citiți cu atenție emailul ce îl veți primi. Răspundeți-mi apoi, dacă mai doriți să colaborăm. Mulțumesc!

   Răspunde
   • Bojor Stefana

    Am completat formularul de cerere si am raspuns la email, in data de 19.

    Răspunde
 10. Galan Anca

  Buna seara.in Radauti jud Suceava exista un centru de colectare a cutiilor?Multumesc

  Răspunde
 11. Dorina

  Buna dimineata, perioada 1-15 decembrie este obligatorie sau putem dona mai devreme? Mentionez ca am achizitionat deja lucrurile. Multumesc. Dorina

  Răspunde
  • Val Vesa

   Doar între 1-15 decembrie. De fapt, în funcție de locație, din 4 decembrie, 1 fiind zi liberă națională. Înțelegeți-vă cu coordonatorul de locație să vedeți orarul de colectare.

   Răspunde
 12. Andreea Butiu-Nhaca

  Buna ziua,

  Eu ma localizez in Maputo, Mozambic si as dori sa aduc de aceasta campanie si aici. Cum as putea proceda? As dori sa mentionez ca nu am nici o forma juridica de reprezentare si nici experienta in astfel de campanii. Pe de alta parte, chiar luni voi avea deja o lista cu copii pentru care as dori sa derulez campania. Ce pasi sa urmez mai departe?

  Multumesc mult

  Răspunde
 13. Bianca

  Buna . Eu tocmai ce am auzit de proiect si am cumpărat ceva pentru o fetiță dar problema este ca nu stiu cui ar trebui să îi le dau nu gasesc un număr de contact . Sunt din Cluj.

  Răspunde
 14. Maftei Felicia

  As vrea sa particip cu elevii mei.
  Trebuie doar lucruri nou- nouțe ?
  Sunt din Sv.Unde pot preda cutiile?

  Răspunde
 15. Elena„

  buna seara , daca as vrea sa stang cateva cutii cu hainute si lucruri pentru copilasi unde le pot lasa ?.Lucrez intr-un colectiv destul de mare si am vrea sa facem un gest frumos acum de sarbatori

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.