TagBoard #ShoeBox2014 Enterprise, gratuit

shoebox2014 tagboard

Va spuneam saptamana trecuta ca puteti urmari reactiile si statisticile tagului #ShoeBox2014 aici in timp real: https://tagboard.com/ShoeBox2014/191142, un serviciu oferit de tagboard.com.

Ei bine aseara am primit un email de la ei prin care imi spuneam ca dupa ce au vazut ce facem si faptul ca avem cont gratuit la ei, au decis sa ne dea un cont de nivel Enterprise GRATUIT!

That’s the least we can do to help!

Motivatia? „That’s the least we can do to help!„. Asa ca da, m-am bucurat foarte tare pentru ca acum avem acces la statistici pentru tag-ul #ShoeBox2014 si putem avea o privire de ansamblu al viralitatii pe canalele social media.

Ce ramane de facut pentru voi si noi toti? Sa utilizam #ShoeBox2014 atunci cand postam pe Twitter, Facebook, Instagram, Google+ etc pentru ca sa poata fi importate mesajele si afisate.

Pentru prezentari

Daca aveti nevoie sau sunteti intr-un context in care va ajuta un afisaj de genul powerpoint slide, puteti accesa modulul de „presentation” de la https://tagboard.com/ShoeBox2014/191142/presentation.

Mai avem acolo o tona de chestii faine ce se pot face, dar pe care o sa va las sa le descoperiti singuri pe parcursul desfasurarii campaniei ShoeBox din anul acesta.

Multumesc frumos tagboard.com, multumesc in special Berit Dahl!

 

One Response to “TagBoard #ShoeBox2014 Enterprise, gratuit”

  1. Anca Silvia Ratiu

    Frumos gest, frumoasa motivatie:”That’s the least we can do to help!“God bless them!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.