ShoeBox 2012: raport final, cifre si simtaminte

Raport final ShoeBox 2012

Iata ca a mai trecut un an si suntem la inceputul unuia nou. Cu sperante si proiecte noi, cu promisiuni si cu ganduri de mai bine.

Asa cum fac in fiecare an, va sunt dator si in 2013, cu un raport pentru campania ShoeBox din anul precedent. Respectiv acum, pentru ShoeBox 2012. Si o fac cu mare placere. A fost o campanie in care am experimentat, ca de fiecare data, lucruri si emotii noi, am vazut oameni deosebiti care si-au deschis buzunarul si inima si am intalnit povesti de neuitat, in fiecare din micutii care au primit cate o „bucurie la cutie”, cum le spun eu.

Crestere impresionanta

2012 a fost un an impresionant ca numar de locatii ShoeBox, pentru ca am pornit de la cele 6 orase, respectiv 8 locatii din 2011 si am ajuns spre finalul perioadei de colectare in 2012 la 20 de orase, respectiv 22 de locatii. O crestere impresionanta care m-a uimit.

Primeam telefoane, emailuri, mesaje pe Twitter sau Facebook, de la oameni din toate orasele Romaniei, care vroiau sa stie cum pot deschide si ei un centru ShoeBox. A fost o experienta minunata sa simt „atacul” celor care aproape ca navaleau sa se asigure ca pot sa inceapa sa adune cutii cat mai repede.

Am avut, ca in fiecare an, aceleasi 2 conditii pentru oricine a dorit sa gazduiasca o locatie ShoeBox:

 • sa existe o persoana responsabila care sa poata fi „numita” ca persoana de contact si care, fie personal sau cu ajutoare, sa primeasca donatorii care vin cu cutii, sa le explice detaliile, sa dea informatii etc
 • cutiile adunate sa fie distribuite local, in orasul sau zona in care se gaseste centrul de colectare

Nu cred ca as putea sa enumar din memorie locatiile si nici ordinea in care s-au anuntat voluntarii care au devenit persoanele de contact pentru fiecare locatie, insa tocmai ca sa fiu sigur macar de ordine, pe pagina de locatii, le-am insiruit in ordinea aproximativa in care au aparut.

Raspandirea informatiilor si un moment de criza

Odata anuntata inceperea campaniei ShoeBox 2012, informatiile au inceput sa se raspandeasca foarte repede, atat online cat si offline, din om in om. O multime de oameni au fost langa mine si ne-au ajutat cu articole si bannere puse pe bloguri, forum-uri, ziare si reviste online etc.

Minunatii de la Zelist au fost draguti si ne-au dat gratuit un cont sa putem monitoriza fluxul de informatii care se tot ingrosa, online, despre campanie. Le multumesc frumos pe aceasta cale!

De asemenea, una din cele mai uzitate cai de raspandire a ideii ShoeBox 2012 a fost Facebook. De cate ori eram prezent in momentul in care venea cineva cu cutii la iQuest, la locatia de pe Motilor din Cluj, puneam aceleasi intrebari: de unde a auzit de campanie si la a cata participare erau. O singura persoana mi-a spus ca sursa era Twitter, toti ceilalti a zis Facebook. Aceleasi proportii s-au pastrat si la celelalte locatii din tara, pot deci sa spun ca Facebook a fost principala cale de propagare.

Imediat dupa anuntarea inceperii perioadei de colectare, o situatie obiectiva la sediul iQuest din Bucuresti, care era gazda traditionala a locatiei ShoeBox din Bucuresti, ne-a oprit sa mai folosim aceasta locatie. Am ajuns astfel in situatia in care, cu campania deja anuntata, sa ramanem fara centru de colectare in capitala.

Am apelat din nou la online, postand pe blog problema noastra si cerand public ajutorul. In cateva ore Cristi Birta s-a oferit sa puna la dispozitie sediul BlogalInitiative ca sa fie locatie ShoeBox 2012 in Bucuresti. Si ii multumesc public pe aceasta cale pentru gestul lui!

Mai multe centre ShoeBox 2012

Tocmai ce gasiram locatie pentru ShoeBox 2012 in Bucuresti si cererile pentru alte locatii se inteteau, asa ca in cateva zile am inceput sa avem centre de colectare in alte orase din Romania, ca: Alba-Iulia, IasiBacau, Piatra-Neamt, Sibiu, Galati etc. Oameni cu inima mare care m-au sunat si au zis “vrem sa facem si noi ceva in orasul nostru, se poate?”

Tin sa multumesc in mod special oamenilor care si-au pus la dispozitia noastra relatiile si afacerile lor, pentru a ajuta la raspandirea ideii de ShoeBox si aici vreau sa multumesc Crinei Doda si lui Tudor Drobota pentru ajutorul in plasarea pe panoul cu leduri de la Iulius Mall Cluj, al unui video de prezentare ShoeBox 2012. Stiu ca si in celelalte locatii din tara au fost multe firme, asociatii, blogari, primarii si alte organizatii care au ajutat fiecare cum au putut, oricare din centrele de colectare ShoeBox din orasele lor. Unii s-au oferit sa plateasca pentru etichete, sau pentru afise. Altii au avut grija sa existe scotch si carioci sau au permis sa se afiseze materiale informative in localurile si sediile lor. Va multumesc din suflet tuturor!

De asemenea, doresc sa multumesc doamnei inspector general Amalia Gurzau – Inspectoratul Scolar Judetean Cluj pentru initiativa avuta in a organiza in scolile din judet centre de colectare pe baza de voluntariat, ale copiilor, ajutand astfel atat la formarea lor educationala cat si de suflet.

Rezultatul? Peste 15 scoli din oras si judetul Cluj au organizat intern echipe mixte de parinti-profesori-copii si au facut minunate bucurii la pachet pentru copilasii care nu ar fi primit nimic de Craciun anul acesta fara efortul lor. Multumesc parintilor care si-au indemnat odraslele sa participe si multumesc profesorilor si invatatorilor care i-au „scutit” daca cumva activitatea asta le-o fi „furat” putin si din timpul ce trebuia petrecut la orele de clasa.

Going mobile

Nici prin cap nu mi-a trecut sa gasesc pe cineva care sa faca o aplicatie mobila pentru proiectul ShoeBox. Ei bine, asta pana in 21 Nov 2012, cand Magda mi-a scris un email si mi-a zis ca doreste sa ajute campania prin a ne face o aplicatie mobila.

Astfel a aparut in Google Play AppStore, pe 4 dec 2012, aplicatia pentru Android, care a primit un update in 6 decembrie, cand am mai adaugat locatiile ce aparusera pe parcurs. (inca nu sunt toate nici azi, sper sa ajungem sa le actualizam).

Intre timp, prietenul meu Ionut Gavris a inceput dezvoltarea unei aplicatii mobile si pentru telefoanele cu iOS (iPad, iPhone, iPod). Inca nu e terminata, dar sigur o vom avea pentru editia a 7-a, anul acesta.

Aplicatia permite o usoara trecere in revista a proiectului, localizarea cu usirinta a tuturor centrelor de colectare din fiecare oras, permitand calcularea distantei pana la locatie si astfel ajuta la accesarea acestor detalii si fara un computer in fata. In era smartphone-urilor in care traim, o astfel de aplicatie ajuta enorm. De asemenea, avand toate datele de contact ale fiecarui centru de colectare, donatorii care vor sa aduca cutii, puteau apela direct persoanele responsabile din fiecare locatie, pentru a cere detalii si indrumari.

Multumesc Magda si Ionut pentru eforturi!

Radio,TV, presa scrisa

Asa cum au facut si anul trecut, prietenii nostri de la Radio Guerrilla au pus „unda” la lucru si am avut oportunitatea sa intru in emisie si sa povestesc intregii tari, din nou, despre ShoeBox.

Au mai fost interviuri si reportaje facute de cei de la FamClub.ro, Realitatea, Transilvania Live, eClujeanul, Foaia Transilvana, TVR Cluj si in preluare de la ei, de multe alte canale.

Adevarul a facut, desi pe finalul campaniei de colectare, un articol special in editia print si online, pentru care sunt recunoscator Ancai Vancu.

Le multumesc tuturor!

Facebook

Da, am mai vorbit despre Facebook, insa revin la aceasta retea sociala pentru ca, desi nu il cunosc (inca) personal pe Mark, pot sa spun ca ii sunt enorm de recunoscator pentru ca inventia sa ne-a ajutat sa ajungem la zeci de mii de romani, din tara si strainatate, care au „share”-uit incontinuu linkurile si pozele pe care l epostam pe pagina de facebook a campaniei ShoeBox.

Un video care a primit peste 500 de „share„-uri si peset 150 de „Like„-uri il vedeti mai jos. L-am facut intr-o noapte, cand din sutele de poze ale campaniilor anterioare, am ales cateva si am pus cap la cap un mic rezumat. A fost primit enorm de bine pe Facebook si a generat nenumarate apeluri catre noi si cutii care au fost facute in urma vizionarii filmuletului:

Statistici pe locatii

Si abia acum incepe „greul”, pentru ca as vrea sa va prezint cat mai detaliat si transparent, raportul ShoeBox 2012 pe locatii. Incerc sa nu fac greseli in asternerea cifrelor aici. Daca vreun coordonator de locatie descopera vreo eroare, va rog sa mi-o semnalati si voi purcede la corecturile necesare. Asadar, in ordinea in care mi-au parvenit informatiile, fara nici o preferinta, avem detaliile pe locatii:

Cluj

S-au adunat 1.959 cutii.

S-au distribuit intr-o multitudine de locatii: Centrul de Plasament nr 8, casa de tip familial Huedin, casa de tip familial Apolodor Floresti, casa de tip familial Neghinita Floresti, casa de tip familial Buna Vestire Apahida, casa de tip familial Sfanta Elena, familii defavorizate din Jucu, sat Visea, Tureni, Cluj-Napoca, Viisoara, sat Iacobeni, sat Colonia, sat Geaca, sat Poieni, multor copii aflati pe lista primita de la directia de asistenta sociala a primariei Cluj (139), scoala din Vultureni (157), centrul de zi „Tara Minunilor” Cluj-Napoca (30), diverse cazuri specifice carora s-a ingrijit Simona Pop Vancea sa le ajunga cutiile (282), diverse cazuri specifice carora le-a distribuit cutiile Mary Miclea (86), unor copii suferind de autism din Targu-Mures (10), scoala speciala Huedin (75), scoala Samus Cluj-Napoca (108), Fanate – prin voluntar Anca Maris (47), asociatia „Familia Regasita” (18), cazuri specifice – prin doamna Liuta (28), Centrul scolar pentru educatie incluziva Cluj-Napoca (171), cazuri specifice – prin voluntar Nelutu Veres – in Sanpaul si alte sate (136), casa de tip familial Maria Gabriel Cluj-Napoca (8), cazuri specifice – prin voluntar Ioana Matei (14), centrul de zi scoala gimnaziala N. Titulescu (8), cazuri specifice in Campia Turzii – prin voluntar Dana Stoica (14), cazuri specifice Cojocna – prin voluntar Gabi Pop (20).

Multumesc colegilor mei din iQuest Cluj (Radu, Nora, Catalina, Gavril, Dragos, Ramona, Jozsef) si lui Ionut Stoica, care m-au ajutat la distribuirea catre cazuri specifice din oras si imprejurimia, a altor 91 de cutii.

De asemenea multumesc voluntarilor de la CopiiZglobii.ro care au dus cutii in comuna Geaca, daugand pe langa ele, cumparaturi de fructe si alte de-ale gurii, pentru copiii de acolo.

Multumesc colegului meu Florin Curtui care s-a ingrijit ca aproape 400 de cutii sa ajunga la Parohia Cornesti (150 cutii), Sat Balnaca (170 cutii), Scolile Octavian Goga si Ion Creanga (60 cutii).

Multumesc voluntarilor care au venit noptile la sortat si etichetat de cutii si pregatit pentru destinatii: Cosmin, Alice, Simona, Dana, Ionut, Rares si ….. toti ceilalti carora acum va scap numele.

Ramnicu Valcea

S-au adunat 56 cutii. S-au impartit astfel: 18 cutii – la Centrul 2 de la Dir, Pr. Copiilor; 29 cutii – la Centrul 3; 9 cutii si un PC perfect functional (un prieten bun si-a luat un PC mai performant si l-a donat pe cel vechi) – la copii cu nevoi din Comuna Stoenesti – Valcea. Poze ShoeBox 2012 Ramnicu Valcea.

Brasov

S-au strans in total 455 cutii. Sorina, coordonatoarea locatiei iQuest ShoeBox 2012 Brasov, mi-a trimis acest email cu detalii: „Servus, campania Shoebox s-a incheiat. La Brasov, s-au strans 135 cutii care vor ajunge, zilele acestea la copiii din Tarlungeni si Zizin. Cei de la Inspectoratul Scolar Judetean, care ne-au si contactat, se vor ocupa de distribuirea lor, deoarece cunosc cel mai bine situatia de acolo. De asemenea, din banii oferiti de iQuest, am cumparat dulciuri pentru 320 de copii si adolescenti aflati in evidenta Fundatiei Hospice “Casa Sperantei”. Acestea au fost impartite ieri si astazi, in cadrul serbarilor de Craciun organizate la sediul fundatiei. Poze ShoeBox 2012 Brasov.

Oradea

S-au adunat la Oradea 60 de cutii. Acestea s-au impartit la: Centrul de plasament de tip familial Casa Curcubeu (din Oradea), la adapostul de zi de noapte pentru copii strazii si la Centrul de primire in regim de urgenta pentru copilul abuzat, neglijat si exploatat. Poze ShoeBox 2012 Oradea.

Bacau

S-au adunat 72 cutii care s-au dus cutiile la Centru de zi si de noapte pentru copiii strazii „Morcoveata” din Bacau. Poze ShoeBox 2012 Bacau.

Sighisoara

Un numar de 1.100 cutii s-au adunat la Sighisoara intr-o singura zi. Cutiile s-au dus la {…} Poze ShoeBox 2012 Sighisoara.

Bucuresti

S-au adunat 500 de cutii la locatia oficiala de la BlogalInitiative si inca 90 cutii la DallesGo (locatie aparuta ulterior). Deci un total pe capitala de 590 cutii.

Cutiile au fost impartite astfel: Cele de la Blogal >> Asezamântul social “Sfintii Mihail si Gavriil” din comuna Slobozia de Giurgiu – 30 de cutii; Spitalul Fundeni – 250 cutii; Familii fara posibilitati – 40 cutii; Scoala Corabia – copii bolnavi (autism, sindrom Down etc) – 150 cutii; Centru de Plasament Sf. Andrei – 30 cutii. Cele de la DallesGO >> cutiile s-au dat la copiii din 15 familii sarace. Poze ShoeBox 2012 Bucuresti – BlogalInitiative.

Craiova

In Craiova s-au adunat 250 cutii, care au fost impartite astfel: 8 cutii si plase: fam. Epure din Craiova (cea din clipul cu cei 2 copilasi care cantau colinde alaturi de mama lor. Mai aveau 2 fratiori); 113 cutii: familii sarace comuna Vârvor; 40 cutii – Centrul pentru copii cu handicap sever „Sf. Andrei”; 20 cutii – Complex primarie in regim de urgenta (fara handicap), Str Rasinari, nr 39. (copii ce spuneau poezii); 20-25 cutii – Centrul de copii cu handicap (grav sau usor) „Vis de copil”; 40 de cutii – la mai multi copii orfani sau sarmani din apartamentele statului. Poze ShoeBox 2012 Craiova.

Piatra Neamt

Cadouri adunate: 63 cutii. Locatiile unde au fost impartite cadourile: Centrul Castani (13); Sofia, Ioana si Tudor (copii a caror mama a decedat de putin timp); Andrei 11ani (crescut de bunica bolnava); Familie cu 4 copii (urmeaza sa ramana fara locuinta); Familie cu 7 copii (2 perechi de gemeni de 2 si 4 ani); Casa de copii Dumbrava rosie; Fetita de 7 ani Valeni crescuta de tata in varsta de 62 ani (nu se poate
ajunge cu masina din cauza zapezii); Fata de 19 ani din Speranta bolnava (nu se poate ajunge cu masina pana la ea; 2 familii care am considerat ca au cea mai mare nevoie de lucrurile oferite si care se incadreaza in categoriile de varsta: la Bistrita la cei 7 copii -11 cutii si la familia cu 4 copii – 5 cutii. Poze ShoeBox 2012 Piatra Neamt.

Constanta

S-au adunat 45 cutii, acestea fiind impartite astfel: 30 au fost daruite copiilor de la Centrul de Zi, si 15 unor familii pe care le ajutam din Bucuresti. Poze ShoeBox 2012 Constanta.

Iasi

S-au strans 72 cutii. Acestea s-au impartit o parte in cadrul Centrului de Servicii Comunitare Bucium pentru 30 de copii. Celelalte au fost trimise in comuna Victoria din judetul Iasi, unde domnul primar de acolo ne-a ajutat pentru ca ele sa ajunga la cei care aveau nevoie. Nu avem poze decat cu copiii din Centrul de plasament si inca nu stiu daca avem permisiunea de a le posta. Vedem…

Deva

Intrara in ultimile cateva zile ca locatie ShoeBox 2012, Deva a ramas fara cutii anul acesta dar speram sa fie totul mult schimbat in 2013.

Dej

Aici s-a reusit strangerea a 267 cutii si 60 de pungi cu fructe: 3 banane, 3 portocale si 6 mandarine in fiecare. Darurile au plecat la copii din Catcau, Muncel, Sacele, Casei, Rugasesti, Urisor, Leurda, Garboul Dejului, Chiuiesti. Poze ShoeBox 2012 Dej.

Sibiu

S-au adunat 80 de cutii si le-am impartit dupa cum urmeaza: 50 de cutii la familii din Sibiu si localitati de pe langa Sibiu (16 – Sibiu, 14 – Orlat, 4 – Avrig , 16 – Cristian) si in jur de 30 de cutii la Asociatia Filantropica “Sf. Nicolae” din Sibiu (i-am prins pe copilasi chiar cand veneau la masa de pranz). Din pacate, la Asociatie a trebuit sa ne miscam foarte repede si nu am apucat sa facem poze, insa sunt cateva de la impartirea cutiilor la familii. Poze ShoeBox 2012 Sibiu.

Galati

Un frumos numar de 643 de cutii s-au adunat la galati si s-au distribuit la: Scoala Nr 15 „Elena Cuza” din Galati, Asocatia „Dincolo de Tacere”, Scoala din Movileni si Gradinita din Movileni, Centrul de copii „Negru Voda” din Galati, Spitalul „Elisabeta Doamna” din Galati plus adrese independente si scolile la care s-au dus cadouri de Craciun: Scoala Nr 31, Scoala Nr 28, Scoala Nr 29, Scoala Nr 18, Scoala Nr 42, Scoala nr 1 Ganesti si Scoala Emil Gârleanu. Poze ShoeBox 2012 Galati.

Alba-Iulia

303 de cutii au fost adunate, fiind distribuite la copiii din familiile sarace din judet, la Alba Iulia, Capalna, Petresti, Ighiu. La 2 centre familiale pentru copiii orfani din Alba Iulia si la copiii de la sectia de pediatrie a spitalului Judetean Alba. S-au implicat in proiect numerosi parteneri locali: Primaria Alba Iulia care ne-a editat materialele, Centrul Axente Sever (Cercetasii Romaniei Alba), Atelierele Creativ Mall Alba (o structura formata din mai multe ONG-uri din Alba Iulia), Asociatia Filantropia, companiile Tell Us Consulting si Supremia. Poze ShoeBox 2012 Alba Iulia.

Timisoara

Cele 71 de cutii stranse aici s-au distribuit astfel: 9 dintre ele au mers la copilasi din familii foarte nevoiase cu parinti fara locuri de munca, iar restul au mers la copii bolnavi de la spitalul de copii Louis Turcanu prin dna dr Boieriu. In spital nu am putut face poze copilasilor ci doar asa din timpul serbarii. Poze ShoeBox 2012 Timisoara.

Pitesti

Nu am inca date, revin cand le primesc

Tulcea

Adriana, coordonatoarea locatiei tocmai mi-a scris: S-au adunat la Tulcea 17 cutii din care 13 au fost oferite la Gradinita Sarinasuf. Momentan nu am poze ptr ca au fost oferite in cadrul serbarii si eu nu am putut face poze ci doar parintii, urmand ca dupa vacanta sa primesc si eu cateva. Alte 4 cutii au fost trimise in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Tulcea la unul dintre centre (casuta), dar aici nu se pot face fotografii. Multumesc ca mi-ati oferit aceasta ocazie sa pot ajuta si eu cativa copii nevinovati. Adriana N – Tulcea. Poze ShoeBox 2012 Tulcea.

Zalau

Nu am inca date, revin cand le primesc

 

Multumesc!

Am incercat, in cifrele si detaliile de mai sus, sa va prezint cat mai amanuntit ce s-a intamplat in campania ShoeBox 2012. Cate cutii s-au adunat, pe locatii, unde au ajuns etc. Tin insa sa multumesc tuturor dintre voi care ati fost implicati direct sau indirect cu orice ajutor: colectivelor companiilor, organizatiilor sau scolilor care au adunat cutii intern si apoi m-au chemat sa le iau sau au venit si le-au adus la noi. La cei la care am reusit sa le si fac poze cand le-am luat sau le-au adus, i-am pus pe pagina de Facebook. Iata cateva exemple luate fara nici o preferinta: Emerson Cluj, Property Shark, Liceul Teoretic Gelu Voievod Gilau si Scoala Gimnaziala Somesul Rece, Scoala Gimnaziala Sacuieu, Groupama, Raiffeisen Bank Cluj, HP Cluj, Idea Studios, Asociatia Suporterilor CFR, colectivul TEDx Eroilor si multi, multi altii.

Multumesc de asemenea voluntarilor care noapte de noapte au ajutat la sortat, impachetat, pregatit cutii pentru distribuire. Ar fi prea multi sa-i enumar pe toti, insa voi va stiti si eu va multumesc din suflet!

Total partial

Avem deci un total partial (fara cele 3 locatii enumerate mai sus, de unde inca nu am primit detalii) de 6118 de cutii!
6118 de copii din Romania, care de Craciun 2012 au avut un motiv de bucurie si au primit un cadou.

In numele lor: MULTUMESC ROMANI!

Speranta

Cred ca cel mai potrivit cuvant in acest moment, care sa descrie ce simt este speranta. Speranta ca romanii incep, incet-incet, sa daruiasca, sa se educe in asta. Sa vada dincolo de eternul „sa moara si capra vecinului” si sa se implice tot mai masiv in proiecte de caritate. Am urmarit in timpul activitatilor ShoeBox si alte campanii si am vazut o tot mai mare implicare a romanilor.

Asta ma face sa am speranta ca si noi romanii incepem sa ajungem la zonele din noi care produc bine dezinteresat si impart cu altii. Ne descoperim altrusimul si bunatatea.

Iar cu astfel de rezultate se merita sa continuam!

ShoeBox 2013?

Da, cu siguranta vom avea si editia ShoeBox 2013, cea de-a 7-a. Deja avem doritori care s-au anuntat ca sunt gata sa deschida centre de colectare ShoeBox 2013 in:

  • Botosani (Alina Biolan)
  • Focsani (Mihaela)
  • Buzau (Cornel Sandu)
  • Chisinau, Republica Moldova

Cine mai doreste sa ne ajuta sa deschidem un centru ShoeBox in 2013, lasati va rog un comentariu mai jos:

 

29 Responses to “ShoeBox 2012: raport final, cifre si simtaminte”

 1. Mihaela Curea

  Waw, aproape 2000 de cutii pe Cluj, ma bucur foarte tare, si sper ca an de an acest numar sa fie tot mai mare. Mai multe cutii = mai multe zâmbete pe fata copiilor!
  Bravo voua, celor care ati avut initiativa!

  Răspunde
 2. Ma bucur mult sa vad ca mai exista Oameni ;) Multumim Vali, multumim Oana, multumim tuturor celor carora le pasa si o si arata :)

  Răspunde
 3. Alin

  Jos palaria… Respect… Sau, cum ar zice Sacha Baron Cohen, RESTECP… Felicitari, Vali…

  Răspunde
 4. Catalin

  Acum, ca am scapat de 21.12, cu siguranta avem sprijin si anul acesta din partea Laboratorului Paval Dent pentru locatia de la Bacau. Asadar, pana la eventuale modificari fortate de imprejurari, locatia Bacau ramane cu aceeasi adresa, acelasi coordonator.

  Răspunde
 5. Roxana

  Ma bucur ca am putut fi alaturi de toti cei care au daruit bucurie atator copii de Craciun. Sper sa ne reintalnim in decembrie.

  Răspunde
 6. Florin Grozea

  Schimbati tara pas cu pas. Adica… cutie cu cutie! :-)
  Felicitari si la multi ani!

  Răspunde
 7. Ina Hent

  Am trait o mare bucurie de-a lungul intregii campanii ShoeBox 2012. Iti multumim pentru ca ne-ai oferit posibilitatea de a ne bucura. E un sentiment deosebit sa nu simti oboseala, frigul, epuizarea pentru ca mereu, deasupra acestora, primeaza bucuria. Pentru ca asta a fost ShoeBox, o mare bucurie! Noi, la Sighisoara, dorim sa lucram de-a lungul intregului an 2013 cu cateva familii si copii pe care i-am cunoscut odata cu distribuirea cutiilor. Sa le fim aproape, atat sufleteste cat si material. Si asta tot prin generozitatea sighisorenilor va fi posibil. Pentru ca fiecare avem ceva de daruit: invatatura, vise, speranta… Trebuie doar sa constientizam asta.

  Răspunde
 8. Rus Magdalena

  Eu inca nu mi-am revenit dupa Campania de la Dej, am vrut sa iasa totul perfect si am depus un efort urias, am avut ajutoare dar prea putine pentru cat volum de munca a fost. Cel mai greu proiect pe care l-am coordonat dar si cu cele mai mari satisfactii. Dar, cand am auzit-o pe fetita mea de 7 ani, care ma- insotit in prima zi de „daruit” ca spune „Ce frumos e mami sa daruiesti”!, mi-am dat seama ca totul a meritat. Bucuria a fost mare deopotriva, la cei care au primit si la cei care au daruit.

  Răspunde
 9. Valentin Vesa

  Exact despre asta e vorba Magda.
  Multumesc de toata implicarea!

  Răspunde
 10. Oana

  Si la Piatra Neamt vom continua si in 2013 sa avem locatie ShoeBox :)

  Răspunde
 11. Pop Maria

  Buna ziua. M-ar interesa si pe mine deschiderea unui centru. Cum pot afla mai multe informatii?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.